מאפינס תירס טבעוני
כבר לא צריך לחפש מה מכינים הערב לאכול.. מתכון למאפינס תירס שעונה על כל הדרישות: הכנה מהירה וקלה, טבעוני והטעם מושלם!
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
עיצוב: דיאנה לידנר
המרכיבים ל12:
- 1 כוס גרגרי תירס סנפרוסט
- 1 גמבה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
- 2 כפות עירית קצוצה דק (לא חובה)
- 2 שיני שום כתושות
- 500 מ"ל משקה סויה "אלטרנטיב"
- 250 גרם ממרח סויה 9% בטעם טבעי אלטרנטיב
- 150 גרם קמח תופח
- 100 גרם קמח תירס
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
גודל תבנית: תבנית 12 שקעים או אינגליש קייק
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. משמנים ומקמחים קלות תבנית שקעים המתאימה לאפיית מאפינס.
-
02.
בקערה מועכים בעזרת מזלג חצי מכמות תירס למחית גסה מוסיפים ומערבבים יחד את כל יתר הרכיבים.
-
03.
יוצקים את הבלילה לשקעים שבתבנית עד ל-3/4 גובהם.
-
04.
מעבירים את התבנית לתנור ואופים בתנור 18 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת חדר ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים