מאפינס תירס טבעוני – טעים להפליא | השף הלבן

מאפינס תירס טבעוני

כבר לא צריך לחפש מה מכינים הערב לאכול.. מתכון למאפינס תירס שעונה על כל הדרישות: הכנה מהירה וקלה, טבעוני והטעם מושלם!

מאת: סבינה ולדמן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: דיאנה לידנר

המרכיבים ל12:

  • 1 כוס גרגרי תירס סנפרוסט
  • 1 גמבה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 כפות עירית קצוצה דק (לא חובה)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 500 מ"ל משקה סויה "אלטרנטיב"
  • 250 גרם ממרח סויה 9% בטעם טבעי אלטרנטיב
  • 150 גרם קמח תופח
  • 100 גרם קמח תירס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
גודל תבנית: תבנית 12 שקעים או אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. משמנים ומקמחים קלות תבנית שקעים המתאימה לאפיית מאפינס.

  • 02.

    בקערה מועכים בעזרת מזלג חצי מכמות תירס למחית גסה מוסיפים ומערבבים יחד את כל יתר הרכיבים.

  • 03.

    יוצקים את הבלילה לשקעים שבתבנית עד ל-3/4 גובהם.

  • 04.

    מעבירים את התבנית לתנור ואופים בתנור 18 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת חדר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:18:00
הכנת? כאן מדרגים
(22)