מאפינס תירס וזיתים טבעוני – ארוחת ערב קלילה | השף הלבן

מאפינס תירס וזיתים טבעוני

פיתרון טעים ומזין לארוחת ערב מאפינס תירס וזיתים שמקבלים מרקם משגע בזכות השימוש במעדן סויה BIO בטעם טבעי.

מאת: דניאלה נויפלד
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס תירס וזיתים טבעוני
צילום: דניאלה נויפלד עיצוב: דניאלה נויפלד

המרכיבים ל12 מאפינס:

  • ½1 כוסות קמח תופח (ניתן לשלב גם קמחים אחרים ביחס של 1:1)
  • 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • 1/2 כוס משקה סויה "תנובה"
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/2 כוס גרגירי תירס
  • 1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים, חתוכים לטבעות
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מאפינס שמשומנת קלות או עם מנג'טים.

  • 02.

        בקערה גדולה שמים קמח תופח, מלח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים קלות.

  • 03.

        בקערה נפרדת מערבבים מעדן סויה BIO בטעם טבעי, משקה סויה, שמן וחומץ תפוחים לתערובת אחידה.

  • 04.

        מוסיפים את המרכיבים הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד שכל הקמח נטמע בתערובת. מוסיפים תירס וזיתים ומערבבים שוב.

  • 05.

        ממלאים את השקעים בתבנית המאפינס עד כ-3/4 גובה. אופים 30-35 דקות עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)