שבלולי פילו תרד וגבינות של עדי קלינגהופר | השף הלבן

שבלולי פילו תרד וגבינות של עדי קלינגהופר

הפינוק המושלם של עדי קלינגהופר! שבלולי בורקס פילו פריכים ונימוחים במילוי מענג של גבינות ותרד. זהירות – המתכון ממכר!

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שבלולי פילו תרד וגבינות של עדי קלינגהופר
צילום: עדי קלינגהופר עיצוב: עדי קלינגהופר

המרכיבים ל15 יחידות:

  • חבילת עלי פילו מופשרת על פי הוראות היצרן
  • 1 חבילה גבינת כנען 5% של תנובה
  • 400 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת (או לחילופין 200 גרם גבינה בולגרית ו 200 גרם גבינת פטה)
  • 200 גרם תרד טרי קצוץ
  • שמן זית להברשה
  • ביצה להברשה
  • שומשום לפיזור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.

  • 02.

    מתחילים עם המלית – בקערה מניחים גבינת כנען, גבינה בולגרית ותרד, בעזרת הידיים או בעזרת כף עץ מערבבים את מרכיבי המלית עד לקבלת מילוי אחיד.

  • 03.

    פורסים דף פילו על משטח עבודה, מברישים בעדינות בשמן זית.

  • 04.

    בצד הרחב של הדף מניחים לאורך שורה מהמלית, ומגלגלים לגליל.

  • 05.

    את הגליל מגלגלים בעדינות לשבלול.

  • 06.

    חוזרים על הפעולות עם שאר דפי הפילו.

  • 07.

    משמנים היטב תבנית מתכת, מניחים את שבלולי הפילו צמודים אחד לשני.

  • 08.

    מברישים את שבלולי הפילו בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד הזהבה מלאה של השבלולים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 09.

    מוציאים מאפייה, מברישים במעט שמן זית, מצננים מעט ואוכלים.

הכנת? כאן מדרגים
(22)