מתכון לחמניות לפסח | השף הלבן

לחמניות לפסח

לחמניות נפלאות ופריכות לחג הפסח

מאת: ענת מנא
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות לפסח

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 2 כוסות קמח מצה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כף סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 4 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר ואבקת אפיה.

  • 02.

    מוסיפים כוס מים רותחים ואת השמן. מערבבים ומחכים שיתקרר.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים, מערבבים ויוצרים לחמניות קטנות, אפשר לשים גם בתבניות מאפינס.

הכנת? כאן מדרגים
(105)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.