בורקס דפי אורז מתוקים
גרסה מתוקה ללהיט שכבש את הרשת! ככה תכינו בקלות מאפה פריך שמתפצפץ בפה ובתוכו גבינה למאפים מתוקה ודובדבנים. תענוג בלי הרבה נקיפות מצפון.

המרכיבים ל 12 יחידות:
- 12 דפי אורז בקוטר 22 ס"מ
- להברשה: 25 גרם חמאה מומסת
- 1 חבילה גבינת כנען תנובה
- 6 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2/3 כוס דובדבנים מגולענים
- להגשה: אבקת סוכר
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מערבבים את מרכיבי המילוי. 
- 
								02.
								מכינים קערה גדולה עם מים חמימים. טובלים עלה אורז במים כ-15 שניות עד לריכוך קל, מנערים ומניחים על משטח העבודה. 
- 
								03.
								מניחים במרכז העלה כף מילוי. מעצבים את המילוי לצורת משולש (יעזור לשלב הקיפול). 
- 
								04.
								מקפלים 1/3 עלה אורז על המילוי מכיוון צלע אחת של המשולש. מקפלים עליו את שתי הצלעות הנוספות ומקפלים את עודפי העלה לגב המשולש. 
- 
								05.
								מניחים את המשולשים על נייר האפיה ומברישים בחמאה. 
- 
								06.
								אופים כ-50-45 דקות עד הזהבה. בוזקים אבקת סוכר ומגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת. טיימר מופעל
- 
								07.
								בתאבון! 
 
									

