בורקס דפי אורז מתוקים
גרסה מתוקה ללהיט שכבש את הרשת! ככה תכינו בקלות מאפה פריך שמתפצפץ בפה ובתוכו גבינה למאפים מתוקה ודובדבנים. תענוג בלי הרבה נקיפות מצפון.

המרכיבים ל 12 יחידות:
- 12 דפי אורז בקוטר 22 ס"מ
- להברשה: 25 גרם חמאה מומסת
- 1 חבילה גבינת כנען תנובה
- 6 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2/3 כוס דובדבנים מגולענים
- להגשה: אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מערבבים את מרכיבי המילוי.
-
02.
מכינים קערה גדולה עם מים חמימים. טובלים עלה אורז במים כ-15 שניות עד לריכוך קל, מנערים ומניחים על משטח העבודה.
-
03.
מניחים במרכז העלה כף מילוי. מעצבים את המילוי לצורת משולש (יעזור לשלב הקיפול).
-
04.
מקפלים 1/3 עלה אורז על המילוי מכיוון צלע אחת של המשולש. מקפלים עליו את שתי הצלעות הנוספות ומקפלים את עודפי העלה לגב המשולש.
-
05.
מניחים את המשולשים על נייר האפיה ומברישים בחמאה.
-
06.
אופים כ-50-45 דקות עד הזהבה. בוזקים אבקת סוכר ומגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת.
טיימר מופעל
-
07.
בתאבון!