3 מתכונים מנצחים לעוגות גבינה קרות
אם אתם נמנים עם המכורים לעוגות גבינה גם בשבועות, בסוף שבוע, או סתם כשמתחשק, אז הגעתם למקום הנכון. איגדנו הפעם נבחרת של עוגות גבינה קרות מצוינות שיעשו לכם את הארוחה.

עוגת גבינה קרה היא הפתרון המושלם לימי קיץ חמים,
ממש כמו ימי החג של שבועות. לא ברור איך אבל כל שנה מחדש, אנחנו מופתעים לגלות כמה
חם הקיץ הישראלי ופתאום כל העוגות האפויות שתכננו עליהן נשמעות לנו קצת פחות
כיפיות. כשהטמפרטורות עולות בחוץ, הכי כיף לאכול קינוחים קרים, מרעננים כמו עוגות
גבינה קרות מושלמות.
עוגת הגבינה של חג השבועות היא ללא ספק המלכה של השולחן, לעוגות גבינה קרות יש את
כל הסיבות להיות כאלו, לא צריך להתקרב לתנור החם בימים החמים, ההכנה קלה ופשוטה,
היא מרעננת וחביבה על כל האורחים והיא יוצאת משגעת. איגדנו הפעם נבחרת של עוגות גבינה קרות מצוינות שיעשו לכם את הארוחה. בין המתכונים:
עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן; עוגת גבינה קרה עם פירורים; עוגת גבינה עם שוקולד
רובי הורוד והפוטוגני ופאי גבינה קרה עם חמאת בוטנים, שוקולד ובייגלה.
את
עוגת הגבינה הזאת, תרצו להכין לא רק בחג שבועות אלא בכל השנה. אנחנו לא מכירים
הרבה אנשים שמסוגלים לסרב לשילוב גאוני שכזה, בין הטעם הנפלא והמתוק של השוקולד הלבן לצד החמיצות או המליחות המועדנת של הגבינה. יש הטוענים ששוקולד לבן הוא בכלל לא שוקולד, אבל אנחנו אומרים: זה לא באמת משנה
איך קוראים לזה, שוקולד לבן פשוט טעים! ואכן, אנחנו לא מכירים מישהו שיסרב לטעום מהעוגה הנפלאה המשלבת בין הטעמים של שוקולד לבן וגבינה – מבוגרים וילדים כאחד. תוכלו כמובן להוסיף פירות טריים על מנת להוסיף טעמים או
לקשט לפי רצונכם, פירות יער, תותים ופסיפלורה יכולים לשדרג את העוגה אפילו יותר. עוגת גבינה קרה עם שוקולד היא השילוב האולטימטיבי לכל יום
בשנה.
עוגת גבינה עם פירורים היא העוגה הכי ביתית וקלאסית שיש, היא תמיד מצליחה
לרצות ולשמח את כל האורחים. ההכנה שלה לא כוללת אפייה, היא קלה להכנה, פשוטה ופשוט
טעימה. היא תמיד מעלה זיכרונות נשכחים של פעם והיא פשוט מושלמת. אז נכון, אין בה
הרבה תחכום אבל היא גם לא צריכה את זה, היא פשוט מצוינת ככה. במקום לדבר עליה כל
כך הרבה, פשוט הכינו את המתכון ותהנו מכל ביס.
לפני כמה שנים, שוקולד רובי פרץ לחיינו ומאז השוקולד
הוורוד הפך להיות שוקולד החלב החדש. השוקולד עשוי מפולי קקאו ורודים והפך להיות זמין לשימוש גם עבור הבשלנים הפרטיים, הוא ללא ספק חומר גלם מרגש במיוחד. אם אתם תוהים לעצמכם על מה כל המהומה, מדובר
בשוקולד אמיתי עם גוון טבעי של צבע וורוד ללא כל תוספות של צבעים מלאכותיים. פולי
הקקאו גדלים בברזיל, אקוודור וחוף השנהב, יש להם ארומה ייחודית וטעם חמצמץ המזכיר
פירות. צבעו הוורוד והטבעי, הצית את האינסטגרם והפך להיות להיט מהשנייה שהוא התגלה
לעולם. ללא ספק מדובר באחת העוגות המגניבות שראינו בשנים האחרונות וכנראה שלא תוכלו למצוא בספר מתכונים לעוגות. אם אתם אוהבים עוגות גבינה קרות
אבל רוצים לחדש ולגוון, חומר גלם המקורי והמפתיע הזה יעשה עבורכם את העבודה ואין אחד
שלא יצלם עוגת גבינה עם רובי לאינסטגרם שלו.
עוגת
גבינה קרה יכולה לא רק להיות קלאסית אלא היא יכולה להיות מושחתת, מאד. השילוב של מתוק ומלוח אהוב על הישראלים החל מטעמי גלידה וקינוחים בטעם קרמל-מלוח, בייגלה-שוקולד ועוד הרבה טעמים שמשלבים מלוח ומתוק. תחשבו על
פאי גבינה שמכיל חמאת בוטנים, שוקולד חלב מגרה ואפילו בייגלה בתחתית שמוסיף
מליחות מפתיעה בכל ביס. אז נכון, לא כל אחד אוהב מיקס של טעמים אבל מי שמחפש עוגה מושחתת כמו פאי גבינה עם חמאת בוטנים ושוקולד, שהיא גם קלה להכנה וגם כולם יבקשו
ממכם את המתכון שלה – הפסיקו לחפש, מצאתם אותה ממש הרגע.
