עוגת גבינה פירורים קרמית ומפנקת
עוגת גבינה פירורים לא חייבת להיות סיפור קשה להכנה: מתכון לעוגת גבינה פירורים קרמית מפנקת שיכולה להתאים לאירוח או לסוף השבוע.
איך להכין עוגת גבינה פירורים שתהיה קרמית במיוחד? התחילו מכאן, עם מתכון לעוגת גבינה פירורים קלה במיוחד להכנה, שהמלית שלה מכילה שילוב של חלב עם גבינה ושמנת לתוצאה רכה וחלומית.
המרכיבים ל10 מנות:
- 2 ביצים
- 200 גרם חמאת "תנובה"
- ½2 כוסות קמח
- ¼ כוס סוכר
- 2 מיכלים של שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
- 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
- 1 גביע (250 מ"ל) גבינה לבנה 5% או 9% "תנובה"
- 2 כוסות חלב "תנובה"
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הקמח והסוכר יחד. מוסיפים את הביצים והחמאה ומערבבים יחד עד לקבלת בצק עיסתי.
-
02.
לוקחים כדור קטן מהתערובת ושומרים בצד ליצירת הפירורים לציפוי העוגה.
-
03.
את שאר הבצק משטחים על תבנית עגולה או מרובעת ומכניסים לתנור על חום של 180 מעלות, ואת הכדור פורסים על תבנית נפרדת ואופים על אותו חום. אופים את שתי התבניות במשך 10 דקות עד לקבלת מאפה בעל מראה שחום וקריספי.
טיימר מופעל
-
04.
מכניסים לקערת ערבול את השמנת המתוקה, החלב ואבקת הפודינג ומתחילים להקציף על עוצמה בינונית עד לקבלת קרם בעל מראה סמיך.
-
05.
מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף את הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
-
06.
שופכים את התערובת על בסיס העוגה (המאפה שנמצא בתבנית הראשונה) ומפוררים עליה את הבצק שנאפה בתבנית השנייה.
-
07.
מקררים את העוגה במקרר למספר שעות ומגישים לצד פירות יער.
-
08.
בתאבון!