רולדת בצק פילאס במילוי פרגיות - מתכון קליל ומפתיע

רולדת בצק פילאס במילוי פרגיות

רולדת בצק פילאס במילוי פרגיות

מאת: ענת אלישע
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדת בצק פילאס במילוי פרגיות
צילום: ענת אלישע

המרכיבים ל8-10 מנות:

לרכישה >>
מרכיבים:
  • חבילת בצק פילאס תורכי מופשרת לפי הוראות היצרן
למילוי:
  • 800 גרם סטייק פרגית ללא העור
  • 4 בצלים לבנים פרוסים
  • פלפל אדום פרוס דק
  • רבע צרור כוסברה קצוץ
  • חצי כפית כמון
  • כפית שטוחה פלפל
  • כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כורכום
  • 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • כפית מלאה מלח (לפי טעם אישי)
  • 5 כפות שמן
  • ביצה להברשה
  • שומשום שחור/לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הפרגיות.

  • 02.

    צורבים היטב משני הצדדים.

  • 03.

    מוציאים לצלחת לצינון.

  • 04.

    לאותו הסיר מוסיפים בצל ופלפל ומטגנים עד הזהבה קלה.

  • 05.

    קוצצים את הפרגיות הצרובות ומוסיפים אותן לסיר יחד עם התבלינים והכוסברה הקצוצה.

  • 06.

    מערבבים היטב ולאחר אידוי הנוזלים מסירים מהאש ומצננים.

  • 07.

    חוצים את הבצק לשניים/שלוש.

  • 08.

    מניחים בנדיבות במרכז מילוי.

  • 09.

    סוגרים את הרולדה לפי הדרך שרוצים.

  • 10.

    מברישים בביצה ומפזרים שומשום.

  • 11.

    אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות עד הזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)