קרקרים קוטג'
אם אתם מחפשים נשנוש קליל ופריך שלא דורש יותר מדי מצרכים או זמן, הקרקרים האלה הם הפתרון המושלם. עם קוטג' עשיר של תנובה ותיבול מושלם של תבלין בייגל או תבלין למאפים, תקבלו קרקרים ביתיים שמרגישים כמו מאפה בוטיק. תוך 5 דקות של הכנה ו-25 דקות בתנור, תיהנו מקרקרים שמתאימים לכל שעה – בוקר, ערב או אפילו לצד כוס תה חם. תכינו ותראו כמה קל להתמכר!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט
המרכיבים ל16 מנות:
מרכיבים:
- 1 גביע קוטג' 5% תנובה
- 2-3 כפות תבלין בייגל/תבלין למאפים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-175 מעלות במצב טורבו.
-
02.
מניחים כפית מהקוטג' על תבנית תנור עם נייר אפייה ומשטחים מעט לצורת עיגול. מקפידים להשאיר רווח של 3-4 ס"מ בין כל תלולית קוטג׳.
-
03.
מפזרים מעל תבלין בייגל בנדיבות.
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות (טורבו) במשך 25-35 דקות או עד שזה מזהיב לגמרי כולל באמצע.
טיימר מופעל
-
05.
מצננים לגמרי ורק אז אוכלים.
הכנת? כאן מדרגים