שוקופאי מסקרפונה ויולו – קל, טעים ומתוק | השף הלבן

שוקופאי מסקרפונה ויולו

דור משה עם שוקופאי – הגרסה המשודרגת! עם מלית איכותית וקלה להכנה על בסיס יולו וגבינת מסקרפונה ושימוש בבלינצ'סים מוכנים, שהופכים את כל ההכנה לקלה במיוחד.

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שוקופאי מסקרפונה ויולו
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל8:

למלית:
  • ½ חבילת מסקרפונה השף הלבן
  • 1 גביע YOLO שוקולד מריר
  • 2 כפיות אבקת קקאו
  • כף סוכר
  • ⅓ כוס שוקולד צ'יפס
לציפוי:
  • 8 קרפים מוכנים
  • 2 ביצים טרופות
  • כוס פירורי לחם (לא מתובלים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת המלית, טורפים היטב את גבינת המסקרפונה, ה- YOLO, אבקת הקקאו והסוכר לקרם חלק ואחיד ומעבירים לשקית זילוף. 

  • 02.

    מניחים על נייר אפייה עלה בלינצ'ס ומזלפים בשליש העליון שלו פס עבה של מלית. מפזרים שוקולד צ'יפס, מקפלים את השוליים ומגלגלים לגליל סגור. מניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה/ ניילון נצמד.

  • 03.

    ממשיכים באותו אופן עם שאר הבלינצ'סים ומקפיאים לשעה לפחות.

  • 04.

    במחבת גדולה מחממים שמן בגובה של ס"מ. מניחים את הביצים בצלחת עמוקה, ואת פירורי הלחם בצלחת נוספת. כשהשמן חם מתחילים לטגן - בכל פעם מוציאים מההקפאה בלינצ'ס ממולא אחד. טובלים אותו היטב בביצה הטרופה ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם. 

  • 05.

    מעבירים בזהירות לשמן החם ומטגנים כדקה - שתיים מכל צד, עד שהפירורים משחימים. ממשיכים כך עם שאר הבלינצ'סים. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)