טרייפל דובדבנים חגיגי
אין חג שבועות בלי טרייפל חגיגי! הפעם, סידרנו לכם מתכון מעולה וזריז לטרייפל דובדבנים נהדר שאי אפשר לעמוד בפניו. הקינוח הצבעוני שיהפוך לכוכב של החג
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4-5 מנות:
- 1 עוגת אינגליש קייק שוקולד מוכנה מראש (אפשר גם קנויה)
- 1 שקית דובדבן מתוק קפוא "סנפרוסט"
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס (240 מ"ל) מים
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס (240 מ"ל) חלב תנובה
- 100 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
גודל תבנית: כלי הגשה לטרייפל בקוטר 22-24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר מניחים דובדבנים, סוכר, תמצית וניל ומים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מסננים את הדובדבנים ושומרים את נוזל הדובדבנים.
-
03.
מקציפים לקרם יציב את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה, החלב והפודינג.
-
04.
פורסים את העוגה לפרוסות בעובי ס"מ וטובלים בנוזל הדובדבנים.
-
05.
מסדרים בתבנית שכבת עוגה ומעליה שכבת קרם, מעל מפזרים דובדבנים וחוזרים על הפעולה.
-
06.
מקשטים עם דובדבנים ושומרים בקירור עד להגשה.
-
07.
מגישים לצד כדור גלידת וניל.
-
08.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים