פאי שוקולד ב 3 מצרכים וחצי
פאי מרשים לאירוח במינימום מאמץ ומקסימום טעם
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אור בן אוליאל
המרכיבים ל6 מנות:
מרכיבים:
- בצק פריך מתוק של מעדנות
- 150 גרם שוקולד מריר
- מיכל שמנת מתוקה 38%
- כפית סוכר
גודל תבנית: גודל תבנית 18
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים תבנית פאי בבצק פריך מתוק של מעדנות, לא לשכוח להדק באמצעות האצבעות גם בפינות.
-
02.
מכניסים להקפאה עד התקשות הבצק בתוך התבנית.
-
03.
אופים כחצי שעה עד הזהבה על 180 מעלות טורבו.
-
04.
מכינים גנאש: לתוך קערה שמיועדת למיקרו מכניסים: 150 גרם שוקולד מריר + 150 מ״ל שמנת מתוקה ומפעילים בפולסים של דקה ובין לבין ערבוב, עד המסה מלאה. בסיום מכניסים למקרר.
-
05.
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים כפית סוכר עם 100 מ״ל שמנת מתוקה (זה מה שנשאר במיכל לאחר השימוש הראשוני במתכון) עד קבלת קצפת, משאירים 2 כפות בצד לפיניש ומקפלים את השאר עם הגנאש לאוורור.
-
06.
יוצקים את מסת השוקולד לתוך הקלתית המצוננת.
-
07.
מגישים עם מריחה של קצפת ששמרנו לסיום 🤍
הכנת? כאן מדרגים