עוגיות סמורס Smores cookies
מתכון נפלא לעוגיות במילוי מרשמלו ושוקולד שמכינים בקלות

המרכיבים ל 50 עוגיות:
- 1 יחידה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- אבקת סוכר
- שקית מרשמלו
- שוקולד מריר/ חלב
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
על גבי משטח עבודה, מגלגלים את הבצק הפריך. בוזקים מעל אבקת סוכר בשכבה אחידה ובעזרת חותכן עוגיות או כוס הפוכה קורצים עיגולים, או כל צורה אחרת.
-
03.
בעזרת מזלג דוקרים את פני הבצק, מניחים בתבנית ואופים עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מניחים על רשת לצינון לפני שמעבירים לקופסה אטומה.
-
05.
בקומזיץ: מניחים על עוגיה 1-2 קוביות שוקולד. בעזרת שיפוד צולים מרשמלו עד לחריכה. בזהירות ובמהירות מניחים את המרשמלו על העוגיה עם השוקולד, מכסים עם עוגיה נוספת ולוחצים קלות. חוזרים על הפעולה עם יתר העגוגיות והמרשמלו.