מתכון עוגיות מרוקאיות | השף הלבן

עוגיות מרוקאיות

עוגיות בטעם וניל נימוחות וקלות להכנה, נהדרות להגשה באירוח קל לצד תה או קפה

מאת: פז וינברג
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות מרוקאיות

המרכיבים ל20 עוגיות:

  • 1 חבילת מרגרינה רכה מאוד
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 2 חבילות סוכר וניל
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1 ק"ג קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

     לערבב יחד את המרכיבים ולהוסיף לתערובת, ללוש עד ליצירת בצק אחיד.

  • 02.

     לרדד את הבצק לעובי של סנטימטר.

  • 03.

      לאפות בחום של 180 מעלות.  

הכנת? כאן מדרגים
(106)