עוגת פאדג׳ שוקולד וקרם נוגט
עוגת שוקולד עשירה המורכבת מבסיס פאדג' נימוח ועליו שכבת מוס נוגט, עוגה נהדרת לכל אירוע חגיגי

המרכיבים ל 15-18 מנות/תבנית בקוטר 20:
- 90 גרם סוכר
- 100 גרם שוקולד מריר
- 60 גרם חמאה
- 2 ביצים L
- 40 גרם אגוזי מלך טחונים
- 2 כפות קמח תפוח אדמה (או קמח רגיל לא בפסח)
- 3 כפות שמן קנולה
- 150 מ"ל שמנת מתוקה ( 2/3 כוס פחות כף)
- 150 גרם שוקולד חלב קצוץ
- 70 גרם קרם נוגט
- מיכל שמנת מתוקה
- שבבי שוקולד
הוראות הכנה:
- 
								01.
								הכנת הפאדג': לחמם תנור ל-160 מעלות. 
- 
								02.
								להמיס את השוקולד המריר, חמאה וחצי מכמות הסוכר במיקרו (בפולסים של 30 שניות כדי שהשוקולד לא יישרף, יש לערבב בין לבין). 
- 
								03.
								במקביל להקציף את הביצים יחד עם שאר הסוכר. לצנן את תערובת השוקולד ולקפל לקצף הביצים עד קבלת תערובת אחידה. 
- 
								04.
								להוסיף את האגוזים הטחונים, הקמח והשמן ולקפל רק להטמעת החומרים היבשים (להמנע מעירבוב יתר). 
- 
								05.
								לאפות למשך 20 דקות. הפאדג' מוכן כאשר השכבה העליונה מתחילה להיסדק אך בפנים הוא עדיין רך. יש לצנן את העוגה. טיימר מופעל
- 
								06.
								הכנת מוס נוגט: להמיס במיקרו 150 מ"ל שמנת, שוקולד חלב ונוגט (בפולסים של 30 שניות כדי שהשוקולד לא יישרף, יש לערבב בין לבין). לצנן את התערובת. 
- 
								07.
								להקציף מיכל שמנת מתוקה לקצפת יציבה. 
- 
								08.
								כשתערובת הנוגט בטמפרטורת החדר מקפלים אותה לתוך הקצפת לקבלת תערובת אחידה. 
- 
								09.
								ליצוק את מוס הנוגט מעל הפאדג' וליישר. 
- 
								10.
								בשלב זה ניתן לפזר מעל שבבי שוקולד לקישוט. להכניס לקירור של לפחות 4 שעות. 
 
									

