מתכון חומיות שוקולד ואגוזים כשרות לפסח | השף הלבן

חומיות שוקולד ואגוזים כשרות לפסח

בראוניז לפסח עשיר בשוקולד ואגוזים

מאת: גליה פרנסקי
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
חומיות שוקולד ואגוזים כשרות לפסח

המרכיבים ל 35 עוגיות:

  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 125 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס קמח מצה לעוגה
  • קורט מלח
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    ממיסים את החמאה בסיר מעל להבה נמוכה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהתערובת חלקה ואחידה. מסירים מהאש ובוחשים פנימה את הסוכר. מערבבים היטב. מכבים את האש.

  • 03.

    טורפים את הביצים לתוך התערובת - אחת בכל פעם. מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב.

  • 04.

    מנפים קמח מצה ומלח לתוך הסיר ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את האגוזים ומערבבים

  • 05.

    משטחים את התערובת בתבנית מלבנית 23X30 ס"מ משומנת.

  • 06.

    אופים במשך 30-35 דקות בחום בינוני 180 עד שעוגה מתקשה אבל מרכזה עדיין לח מעט.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 07.

    מצננים וחותכים לריבועים.

הכנת? כאן מדרגים
(31)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.