פרפוצ'ינו בטעם מוקה וקוקוס
איך יודעים שהגיע אביב? אנחנו מחליפים את הקפה החם שלנו בקפה קר. קבלו את המתכון של אולגה טוכשר לפרפוצ'ינו משודרג ומפנק בתוספת שוקולד וקוקוס קלוי
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אולגה טוכשר
עיצוב: אולגה טוכשר
המרכיבים ל2:
- 3/4 כוס שבבי קוקוס
- 360 מ"ל (1.5 כוסות) קפה חזק שהתקרר
- 240 מ"ל (1 כוס) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- 1/3 כוס סירופ שוקולד
- 2.5 כוסות קרח
להגשה
- קצפת צמחית "השף הלבן"
- סירופ שוקולד
- שבבי קוקוס קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים קוקוס קלוי: קולים את שבבי הקוקוס במחבת יבשה עד שהם מתחילים להזהיב
-
02.
מכינים את הפרפוצ'ינו: שמים את כל מרכיבי המתכון בקערת בלנדר וטוחנים לקפה קר במרקם אחיד
-
03.
מוזגים את הפרפוצ'ינו לכוסות הגשה ומגישים מיד עם תוספת קצפת, סירופ שוקולד ושבבי קוקוס קלויים
הכנת? כאן מדרגים