לאסי מנגו מתובל | השף הלבן

לאסי מנגו מתובל

גרסה מתוקה־מתובלת עשירה בחלבון וטעימה מאוד של משקה היוגורט ההודי המפורסם.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לאסי מנגו מתובל
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 2:

  • 1 גביע (200 גרם) "יופלה GO" במתיקות מעודנת, מקורר היטב
  • ⅓ כוס (80 מ"ל) חלב קר "תנובה"
  • 150 גרם קוביות מנגו מקולף - טרי או מוקפא "סנפרוסט"
  • קליפה מגוררת ומיץ מחצי ליים (או מלימון קטן)
  • ⅓ כפית כורכום טחון (או כפית שורש כורכום טרי מגורר)
  • ⅛ כפית הל טחון טרי
  • 2-1 כפיות דבש להמתקה
  • פיסטוקים קצוצים דק לעיטור (לא הכרחי)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבלים את כל המצרכים יחד בבלנדר לתערובת חלקה.

  • 02.

    יוצקים את הלאסי לכוסות ומעטרים בפיסטוקים קצוצים. הלאסי נשמר במקרר בכלי מכוסה היטב עד 24 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.