מוזלי עם פירות קיץ ופיסטוק - ארוחת בוקר מזינה | השף הלבן

מוזלי בוקר טבעוני עם פירות קיץ ופיסטוק

שילוב מעולה למוזלי בוקר: שיבולת שועל, משקה סויה, פירות ופיסטוקים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוזלי בוקר עם פירות קיץ ופיסטוק טבעוני
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל1:

  • 3 כפות שיבולת שועל מהירת הכנה
  • 1/4 כוס מים רותחים
  • 1-1/2 מיכל משקה סויה אלטרנטיב בטעם תות ובננה
  • 1/2 כוס פירות טריים פרוסים
  • 1 כף פיסטוקים או שקדים קלויים, קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערית שיבולת שועל ומים, מערבבים ומניחים ל 10 דקות עד שהמים נספגים ושיבולת השועל רכה. מוסיפים משקה סוה בננה תות ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוס פירות ופיסטוק ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)