ארוחת בוקר טבעונית בכוס: דייסת שיבולת שועל, פירות ואגוזים
ארוחת בוקר עשירה בסיבים. כשמגישים אותה בשכבות בכוס זכוכית מרגישים שבת בבוקר (גם אם זה אמצע השבוע)
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל1:
- 1 כוס משקה שקדים אלטרנטיב
- 3-4 כפות שיבולת שועל (אינסטנט או רגילה)
- 1/4 כפית קינמון
- קורט מלח
- 1 כף סירופ מייפל או סילאן (לא הכרחי)
- פירות טריים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות פירות יבשים קצוצים
- 2 כפות אגוזים קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר קטן משקה שקדים, שיבולת שועל (3-4 כפות לפי דרגת הסמיכות שאוהבים), קינמון ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ 5 דקות עד שרוב משקה השקדים נספג ושיבולת השועל רכה. מוסיפים מייפל או סילאן ומערבבים. מצננים מעט.
טיימר מופעל
-
02.
שמים בכוס מחצית הדיסה, עליה את רוב הפירות היבשים והאגוזים, עליהם מחצית שניה של הדיסה, עליה פירות טריים ויתרת הפירות היבשים והאגוזים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים