הר שכבות בלינצ'ס שוקולד ומסקרפונה – עוגה מרשימה | השף הלבן

הר בלינצ'ס שוקולד מ -4 מרכיבים 

הר בלינצ'ס מרשים במיוחד, את עוגת הרושם הזאת מכינים מארבעה מרכיבים בלבד בקלות רבה.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
הר בלינצ'ס שוקולד מ -4 מרכיבים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל6:

לרכישה >>
  • 1/2 חבילה עלי בלינצ'ס "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה
  • 1 קופסה גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 250 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במיקרוגל את השוקולד עד להמסה מלאה ומאחדים עם גבינת המסקרפונה.

  • 02.

    מרכיבים את העוגה: על צלחת ההגשה מניחים עלה בלינצ'ס ועליו מורחים שכבה דקה ממלית השוקולד.

  • 03.

    מעליה מניחים עלה בלינצ'ס נוסף ועוד שכבה דקה של מלית. ממשיכים כך ומסיימים עם עלה בלינצ'ס.

  • 04.

    ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל עד להמסה מלאה ומורחים מעל לעוגת הבלינצ'ס.

הכנת? כאן מדרגים
(14)