גלילות בלינצ'ס מקמח מלא ממולאות ברוטב שמנת, פטריות ושמיר
מעדן בלינצ'ס מלוח מתאים לאירועים או כשמשקיעים באורחים ואו כמנות ראשונות בארוחה חלבית

המרכיבים ל 12 מנות תבניות מלבניות/מרובעות 20X33ס"מ:
- 2 ביצים
- 2 כוסות חלב
- כוס וחצי קמח מלא
- חצי כוס קמח רגיל
- 2 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 בצל בינוני חתוך לחתיכות קטנות
- פטריות שמפניון (כ2 קופסאות שימורים)
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- 1 כף אבקת מרק בצל
- פלפל שחור לפי הטעם
- 1 כפית מלח
- חצי כוס מים
- 1 שמנת מתוקה של השף הלבן
- 1 כף שמיר קצוץ
- 1 ביצה
- גבינת צ'דר(לפי הטעם)
- גבינת פרמזן קולקשן (לפי הטעם)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את המרכיבים: ביצים, חלב, קמחים, שמן ומלח.
-
02.
שופכים מצקת אחת לטיגון במחבת שטוחה עד עד שזה שחום מ-2 הצדדים.
-
03.
לרוטב:לטגן בצל עד הזהבה ולהוסיף את הפיטריות לטיגון.
-
04.
להוסיף את אבקות המרק,מלח,פלפל והמים.
-
05.
כעבור 3 דקות בישול להוסיף את השמנת המתוקה וכף שמיר קצוץ.
טיימר מופעל
-
06.
לחכות לצינון ולהוסיף את הביצה.
-
07.
הרכבת המנה: לשים רוטב באמצע הבלינצ'ס, לגלגל ולשים בתבנית האפיה
-
08.
ברוטב שנשאר מוסיפים חצי כוס חלב ויוצקים על התבנית ועל זה להוסיף גבינת צ'דר ופרמזן בנדיבות.
-
09.
להכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות לכ-20 דקות.
טיימר מופעל