סופגניות קרואסון - טעים וקל להכנה | השף הלבן

סופגניות קרואסון

לכבוד חנוכה, הקרואסונים האהובים הפכו לסופגניות! המתכון המפתיע של רון יוחננוב שכל הרשת מדברת עליו

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות קרואסון
צילום: יהונתן בן חיים עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל20-30 יחידות:

לקרואסונים:
  • 1 חבילה בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
לציפוי:
  • סוכר לבן 
לטיגון:
  • שמן
לקרם:
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה של השף הלבן
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
גודל תבנית: סיר טיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח העבודה, חותכים למשולשים ומגלגלים לצורה של קרואסון

  • 02.

    מחממים שמן ל-160 מעלות בסיר עמוק

  • 03.

    מטגנים את הקרואסונים עד הזהבה

  • 04.

    לאחר הטיגון, מעבירים את הקרואסונים לקערה עם סוכר לבן ומצפים היטב

  • 05.

    הכנת הקרם: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב ואוורירי

  • 06.

    מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר דק וממלאים כל קרואסון בקרם

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

לגרסת פרווה: אפשר להקציף שמנת צמחית של "השף הלבן" עם מעט אבקת סוכר ותמצית וניל ולהחליף את בצק העלים חמאה בבצק עלים רגיל

הכנת? כאן מדרגים
(5)