מאפינס בוקר עם שיבולת שועל, זרעי צ'יה, גו'גי ברי ומשקה וניל
מתכון קל למאפינס מושלמים לארוחת בוקר – מתקתקים ומלאים בדברים טובים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל12:
- 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 1/3 כוס דבש
- 2 ביצים
- 2/3 כוס משקה יוגורט GO וניל "תנובה"
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1/2 כוס שיבולת שועל מהיר הכנה
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 2 כפות זרעי צ'יה
- 2 כפות ג'וגי ברי או חמוציות קצוצות
גודל תבנית: תבנית מאפינס
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערה או מעבד מזון חמאה, דבש,
-
02.
ביצים, משקה וניל וטורפים או מעבדים לבלילה אחידה. מערבבים בקערה נפרדת קמח,
-
03.
שיבולת שועל, אבקת אפיה, זרעי צ'יה, ג'וג'י ברי ומלח, מצרפים לבלילת הביצים
-
04.
ומערבבים עד שהעיסה אחידה ולא יותר (נמנעים מעיבוד יתר).
-
05.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית
-
06.
מאפינס. מעבירים את העיסה לתבנית ואופים כ 25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין
טיימר מופעל
-
07.
יוצא נקי. מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים