מאפינס בוקר מעושר בחלבון - מתכון נפלא ב-10 דקות | השף הלבן

מאפינס בוקר עם שיבולת שועל, זרעי צ'יה, גו'גי ברי ומשקה וניל

מתכון קל למאפינס מושלמים לארוחת בוקר – מתקתקים ומלאים בדברים טובים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס בוקר מעושר בחלבון
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל12:

  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 1/3 כוס דבש
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס משקה יוגורט GO וניל "תנובה"
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1/2 כוס שיבולת שועל מהיר הכנה
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • 2 כפות ג'וגי ברי או חמוציות קצוצות
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה או מעבד מזון חמאה, דבש,

  • 02.

    ביצים, משקה וניל וטורפים או מעבדים לבלילה אחידה. מערבבים בקערה נפרדת קמח,

  • 03.

    שיבולת שועל, אבקת אפיה, זרעי צ'יה, ג'וג'י ברי ומלח, מצרפים לבלילת הביצים

  • 04.

    ומערבבים עד שהעיסה אחידה ולא יותר (נמנעים מעיבוד יתר).

  • 05.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית

  • 06.

    מאפינס. מעבירים את העיסה לתבנית ואופים כ 25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    יוצא נקי. מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(21)