סופגניית יולו לילדים | השף הלבן

סופגניית יולו לילדים

עדין לא מצאנו ילד שיסרב לסופגניה השוקולדית הזאת

מאת: רולדין
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניית יולו לילדים
צילום: שלומי ארביב

המרכיבים ל 15:

לסופגניות:
  • 1/2 ק"ג קמח לבן
  • 150 מ"ל מים קרים
  • 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
  • ביצה גודל M
  • 1 חלמון ביצה
  • 1 כפית מלח (5 גרם)
  • 37 גרם שמרים טריים
  • 45 גרם חמאת תנובה
  • 1/2 כפית ברנדי
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית תמצית רום
לציפוי הסופגניה:
  • 500 גרם שוקולד לבן
  • 75 מ"ל שמן קנולה
להרכבת הסופגניה:
  • מעדן יולו חלב
  • שברי עוגיות סנדוויץ' שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבצק:

  • 02.

    מכניסים למיקסר: קמח , סוכר  ושמרים , ומערבבים למשך דקה.   

  • 03.

    מוסיפים מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי, וממשיכים לערבל במשך 3 דקות במהירות נמוכה. מעבירים למהירות גבוהה למשך 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים מלח וחמאה ומערבלים  4 דקות נוספות במהירות גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 05.

    יוצרים כדורים במשקל של כ-50 גרם ומניחים על מגש מרוח בשמן, במרווחים של  4-5 סמ' . מכסים במגבת, ומניחים לתפוח למשך שעתיים במקום חמים.

  • 06.

    מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק . השמן מוכן לטיגון כאשר מכניסים ידית של כף עץ ונוצרות בועות סביבה

  • 07.

    מטגנים 2-3 דקות כל צד של הסופגנייה, כשמתחילים בצד שתפח, עד קבלת גוון חום זהבהב.הכנת הציפוי:ממיסים את השוקולד הלבן בקערה בעזרת מיקרו בפולסים של 20 שניות תוך כדי ערבוב.לאחר המסה מלאה מערבבים את השמן עם השוקולד עד לקבלת תערובת אחידההרכבת הסופגניה:

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 08.

    ממלאים בעזרת שק זילוף עם צנטר חלק מספר 7 את הסופגניה במעדן יולו חלב בחלקה העליון.

  • 09.

    טובלים את הסופגניה בציפוי ומנערים היטב על מנת ליצור ציפוי דק ואחיד .

  • 10.

    מסדרים מעל את שברי העוגיות

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.