רביולי טריקולור של שחר ואורן | השף הלבן

רביולי טריקולור של שחר ואורן

לכבוד פורים שחר ואורן הביאו לכם מנה צבעונית שחוגגת את הצבעים הטבעיים שיש בירקות שכולנו אוהבים.
את הבצק מכינים מסלק; את המילוי מכינים מתרד, ואת הרוטב מבטטה. ביס שלמות.

מאת: שחר ואורן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי טריקולור של שחר ואורן
צילום: שחר ואורן עיצוב: שחר ואורן

המרכיבים ל5 מנות:

קרם תרד
  • 50 גרם חמאה תנובה
  • 200 גרם עלי תרד
  • רבע כוס שמנת לבישול 15% של השף הלבן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורד
רוטב קרם בטטה
  • בטטה בינונית
  • מיכל שמנת לבישול 10% של השף הלבן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט
  • חלב תנובה- אופציונלי לקבלת מרקם דליל יותר
בצק סגול לרביולי
  • 200 גרם סלק (יחידה בינונית)
  • 400 גרם קמח פסטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את התרד יחד עם החמאה ומוסיפים את השמנת והתיבול.

  • 02.

    מאדים עד צמצום וטוחנים במעבד מזון לקבלת קרם חלק וירוק.

  • 03.

    שולחים לקירור להתייצבות.

  • 04.

    מבשלים את הבטטה, השמנת והתבלינים עד לריכוך וטוחנים לקבלת קרם חלק.

  • 05.

    טוחנים במעבד מזון סלק וקמח עד לקבלת בצק פירורי ויבש.

  • 06.

    מאחדים את הבצק ויוצרים ממני דפים במכונת פסטה.

  • 07.

    קורצים עיגולים מהבצק, מניחים במרכז כפית מלית תרד.

  • 08.

    סוגרים בצורת אוזני המן.

  • 09.

    מבשלים במים לשתי דקות עד שהרביולי צף ומבושל.

  • 10.

    מניחים אותו על מריחה של קרם בטטה והמנה מוכנה להגשה. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(10)