רביולי טריקולור של שחר ואורן - השף הלבן

רביולי טריקולור של שחר ואורן

לכבוד פורים שחר ואורן הביאו לכם מנה צבעונית שחוגגת את הצבעים הטבעיים שיש בירקות שכולנו אוהבים.
את הבצק מכינים מסלק; את המילוי מכינים מתרד, ואת הרוטב מבטטה. ביס שלמות.

מאת: שחר ואורן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי טריקולור של שחר ואורן
צילום: שחר ואורן עיצוב: שחר ואורן

המרכיבים ל 5 מנות:

קרם תרד
  • 50 גרם חמאה תנובה
  • 200 גרם עלי תרד
  • רבע כוס שמנת לבישול 15% של השף הלבן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורד
רוטב קרם בטטה
  • בטטה בינונית
  • מיכל שמנת לבישול 10% של השף הלבן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט
  • חלב תנובה- אופציונלי לקבלת מרקם דליל יותר
בצק סגול לרביולי
  • 200 גרם סלק (יחידה בינונית)
  • 400 גרם קמח פסטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את התרד יחד עם החמאה ומוסיפים את השמנת והתיבול.

  • 02.

    מאדים עד צמצום וטוחנים במעבד מזון לקבלת קרם חלק וירוק.

  • 03.

    שולחים לקירור להתייצבות.

  • 04.

    מבשלים את הבטטה, השמנת והתבלינים עד לריכוך וטוחנים לקבלת קרם חלק.

  • 05.

    טוחנים במעבד מזון סלק וקמח עד לקבלת בצק פירורי ויבש.

  • 06.

    מאחדים את הבצק ויוצרים ממני דפים במכונת פסטה.

  • 07.

    קורצים עיגולים מהבצק, מניחים במרכז כפית מלית תרד.

  • 08.

    סוגרים בצורת אוזני המן.

  • 09.

    מבשלים במים לשתי דקות עד שהרביולי צף ומבושל.

  • 10.

    מניחים אותו על מריחה של קרם בטטה והמנה מוכנה להגשה. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.