רביולי ברוטב שמנת ופטריות – מתכון לארוחה קלה ומהירה | השף הלבן

רביולי ברוטב שמנת ופטריות 

מתכון להכנת רוטב שמנת ופטריות שמשתדך נהדר לרביולי גבינה. מנה קלה ומהירה להכנה לארוחת צהרים חלבית, שמתאימה גם למי שאינו מומחה בבישול!

מאת: שירה בן יעקב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
איך מכינים רביולי בשמנת?

המרכיבים ל4-3:

לרכישה >>
  • 1 חבילת רביולי מוכן (עם מילוי גבינה או כל מילוי אחר)
לרוטב:
  • מעט חמאת "תנובה"
  • 1 בצל בינוני
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 1 קופסה שמנת לבישול של השף הלבן 10% או 15% שומן
  • 1 קוביה תיבולית פטריות
  • 1 שקית מרק נמס בכוס בטעם פטריות
  • מעט חלב תנובה
גודל תבנית: שני סירים בינוניים

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הרביולי: מבשלים את הרביולי במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומניחים בצד.

  • 02.

    להכנת הרוטב: חותכים את הפטריות והבצל לקוביות בגודל בינוני. מטגנים בסיר רחב את הבצל עם מעט חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול ולאחר מספר דקות מוסיפים את הפטריות ואת התיבול. מערבבים. 

  • 03.

    מוסיפים את שקית המרק הנמס עם מעט חלב ומערבבים את הרוטב שנית. מבשלים על אש קטנה עד בינונית עד לאיחוד הטעמים ולהסמכה קלה. 

  • 04.

    מוסיפים את הרביולי לרוטב בהדרגה ומערבבים הכל על אש קטנה.

  • 05.

    מגישים חם עם פטרוזיליה טרייה קצוצה מלמעלה.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2269)