קנלוני תרד וגבינות - השף הלבן

קנלוני תרד וגבינות

270 קלוריות ; 16 גרם חלבון ; 33 גרם פחמימות ; 9 גרם שומן ; 380 מ"ג נתרן ; 3.5 גרם סיבים

מאת: ניצן גיל כאהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קנלוני תרד וגבינות

המרכיבים ל 10:

מצרכים:
  • 1 חבילת קנלוני (250 גרם לפני בישול)
  • 1 כרישה
  • 1 גביע קוטג' תנובה 5%
  • 2 קופסאות עלי תרד (500 גרם)
  • 1/2 חבילה גבינת כנען (250 גרם)
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 10 עגבניות מקולפות וקצוצות
  • 10 שיני שום
  • מעט בזיליקום ואורגנו (עדיף טריים, אפשר גם מיובשים)
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • 50 גרם פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    למילוי:

  • 02.

    שוטפים היטב ומייבשים את התרד.

  • 03.

    קוצצים את הכרישה, מטגנים ב- 2 כפות שמן זית, מוסיפים את התרד ומאדים עד שהנוזלים מצטמצמים.

  • 04.

    מורידים מהאש, מקררים מעט ומערבבים פנימה את הגבינות.

  • 05.

    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

  • 06.

    ממלאים את הקנלוני (הכי נח עם שקית זילוף), ומסדרים אותם בתבנית אפיה מלבנית.

  • 07.

    לרוטב:

  • 08.

    מכניסים לסיר עגבניות מקולפות וקצוצות, שום, שמן זית, מלח ותבלינים.

  • 09.

    מבשלים על אש בינונית כחצי שעה עד שמתרכך. אם יש צורך, מוסיפים מעט מים על מנת שלא ישרף.

  • 10.

    בסיום הבישול טועמים ומתקנים תיבול. לרוטב אחיד וחלק כדאי לטחון בבלנדר ידני.

  • 11.

    מפזרים את רוטב העגבניות מעל הקנלוני ומפזרים מעל את הפרמזן.

  • 12.

    אופים מכוסה בחום בינוני 30-40 דקות. ב- 5 הדקות האחרונות מורידים את הכיסוי כדי להזהיב מעט את הגבינה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.