פסטה עם ירקות ירוקים שמנת ופרמזן
אטריות פטוצ׳יני שעשויות בדיוק במידה עם רוטב שמנת עשיר בטעמים לארוחה מיוחדת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות:
- 500 גרם פטוצ’יני
לרוטב
- 60 גרם חמאת תנובה
- 3 כפות שמן זית
- 5 תחתיות ארטישוק מוקפא ומופשר
- 1 כוס אפונה עדינה מוקפאת סנפרוסט
- 4 ראשי ברוקולי מופרדים לתפרחות ללא הגזעים טריים או מוקפאים ומופשרים
- 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 מכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
להגשה
- 1/2 צרור עירית קצוצה
- 1 שקית פתיתי פרמזן מסדרת קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים במחבת כבדה חמאה ושמן זית, חותכים את תחתיות הארטישוק לרצועותו מוסיפים למחבת יחד עם האפונה והברוקולי. מטגנים כ-10 דקות ובוחשים מדי פעם.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים בצל ירוק ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. במקביל מבשלים את הפטוצ’יני לפי הוראות היצרן.
-
03.
מעבירים את הפסטה לקערת הגשה יוצקים מעל את הרוטב, זורים את העירית ופתיתי הפרמזן ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים