לזניה טונה
לזניה טעימה וקלה להכנה, גם לילדים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20:
- עלי לזניה
- קופסת טונה
- קופסת זיתים מגולענים
- קופסת רסק עגבניות
- חבילת גבינה 5%
- מעט חלב או שמנת
- מעט גבינה מגוררת
- בצל 1
- שום
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים בצל קצוץ , מוסיפים שום , קופסת טונה מסוננת וזיתים.
-
02.
מערבבים גם קופסה קטנה של רסק עגבניות , שמנת , חלב ומעט מים .
-
03.
מתבלים - מלח , פלפל , אורגנו, (אבקת מרק לחידוד הטעם- אם רוצים)
-
04.
פורסים את עלי הלזניה בתבנית משומנת מעט
-
05.
מניחים מעט מתערובת הטונה ומעט גבינה מגוררת .
-
06.
שופכים קצת מרוטב הטונה
-
07.
בוניםכמה שכבות זהות
-
08.
מכסיםבנייר אלומניום ומכניסים לתנור לחום בינוני כחצי שעה .
-
09.
מוציאיםאת הנייר ובודקים האם בצק הפסטה כבר מספיק רך.
-
10.
משאירים להשחמה אחרונה .
הכנת? כאן מדרגים