לזניה טונה

לזניה טעימה וקלה להכנה, גם לילדים

מאת: שרית נימיץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניה טונה

המרכיבים ל 20:

  • עלי לזניה
  • קופסת טונה
  • קופסת זיתים מגולענים
  • קופסת רסק עגבניות
  • חבילת גבינה 5%
  • מעט חלב או שמנת
  • מעט גבינה מגוררת
  • בצל 1
  • שום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל קצוץ , מוסיפים שום , קופסת טונה מסוננת וזיתים.

  • 02.

    מערבבים גם קופסה קטנה של רסק עגבניות , שמנת , חלב ומעט מים .

  • 03.

    מתבלים - מלח , פלפל , אורגנו, (אבקת מרק לחידוד הטעם- אם רוצים)

  • 04.

    פורסים את עלי הלזניה בתבנית משומנת מעט

  • 05.

    מניחים מעט מתערובת הטונה ומעט גבינה מגוררת .

  • 06.

    שופכים קצת מרוטב הטונה

  • 07.

    בוניםכמה שכבות זהות

  • 08.

    מכסיםבנייר אלומניום ומכניסים לתנור לחום בינוני כחצי שעה .

  • 09.

    מוציאיםאת הנייר ובודקים האם בצק הפסטה כבר מספיק רך.

  • 10.

    משאירים להשחמה אחרונה .

הכנת? כאן מדרגים
(120)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.