לזניה טונה – טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

לזניה טונה

לזניה טעימה וקלה להכנה, גם לילדים

מאת: שרית נימיץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניה טונה

המרכיבים ל20:

  • עלי לזניה
  • קופסת טונה
  • קופסת זיתים מגולענים
  • קופסת רסק עגבניות
  • חבילת גבינה 5%
  • מעט חלב או שמנת
  • מעט גבינה מגוררת
  • בצל 1
  • שום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל קצוץ , מוסיפים שום , קופסת טונה מסוננת וזיתים.

  • 02.

    מערבבים גם קופסה קטנה של רסק עגבניות , שמנת , חלב ומעט מים .

  • 03.

    מתבלים - מלח , פלפל , אורגנו, (אבקת מרק לחידוד הטעם- אם רוצים)

  • 04.

    פורסים את עלי הלזניה בתבנית משומנת מעט

  • 05.

    מניחים מעט מתערובת הטונה ומעט גבינה מגוררת .

  • 06.

    שופכים קצת מרוטב הטונה

  • 07.

    בוניםכמה שכבות זהות

  • 08.

    מכסיםבנייר אלומניום ומכניסים לתנור לחום בינוני כחצי שעה .

  • 09.

    מוציאיםאת הנייר ובודקים האם בצק הפסטה כבר מספיק רך.

  • 10.

    משאירים להשחמה אחרונה .

הכנת? כאן מדרגים
(118)