מתכון לביבות זוקיני ודלעת בגבינה בולגרית | השף הלבן

לביבות זוקיני ודלעת בגבינה בולגרית

לביבות זוקיני ודלעת עם גבינה בולגרית – מושלמות לאירוח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות זוקיני ודלעת בגבינה בולגרית

המרכיבים ל מנות 16:

  • 5 קישואי זוקיני מגוררים בקליפתם
  • כוס דלעת מגוררת
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • כף שמיר קצוץ
  • כפית עלי טימין טריים
  • 1/2 כוס גבינת קשקבאל מגוררת
  • 1/2 כוס גבינת פטה מגוררת
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • פירורי גבינה בולגרית "פיראוס"
  • עגבניות שרי חצויות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בקערה את כל המצרכים לפי הסדר ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    מחממים מחבת ומתיזים תרסיס שמן.

  • 03.

    כאשר המחבת חמה מניחים תלוליות קטנות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

  • 04.

    מניחים בצלחת לביבה, מפזרים מעל גבינה מפוררת, מניחים מעל לביבה נוספת ומעטרים בעגבניות שרי חצויות. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.