לביבות בטטה, תפוחי אדמה וגבינה אפויות שילדים אוהבים
ללביבות האלו אין שום ילד שיסרב. תוכלו להכין ערב לפני ולהחליף איתן את הכריך המסורתי בקופסת האוכל
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל20 לביבות:
- 2 תפוחי אדמה גדולים
- 1 בטטה בינונית
- 5 כפות קוואקר
- 2 ביצים בגודל L
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 125 גרם גבינת פטה 16% "פיראוס" מפוררת
- חצי כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 180°. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים קלות עם שמן קנולה.
-
02.
מגרדים את תפוחי האדמה והבטטה, סוטחים אותם היטב ומעבירים לקערה גדולה.
-
03.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים לאיחוד. יוצרים צורות של לביבות ומניחים על התבנית המשומנת. אופים כ25-35 דקות, עד שהלביבות זהובות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים