לביבות בטטה, תפוחי אדמה וגבינות אפויות שילדים אוהבים | השף הלבן

לביבות בטטה, תפוחי אדמה וגבינה אפויות שילדים אוהבים

ללביבות האלו אין שום ילד שיסרב. תוכלו להכין ערב לפני ולהחליף איתן את הכריך המסורתי בקופסת האוכל

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בטטה, תפוחי אדמה וגבינה אפויות שילדים אוהבים
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל20 לביבות:

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בטטה בינונית
  • 5 כפות קוואקר
  • 2 ביצים בגודל L
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 125 גרם גבינת פטה 16% "פיראוס" מפוררת
  • חצי כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180°. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים קלות עם שמן קנולה.

  • 02.

    מגרדים את תפוחי האדמה והבטטה, סוטחים אותם היטב ומעבירים לקערה גדולה.

  • 03.

    מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים לאיחוד. יוצרים צורות של לביבות ומניחים על התבנית המשומנת. אופים כ25-35 דקות, עד שהלביבות זהובות.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)