תבשיל נתחונים צמחוניים בטעם בקר ברוטב קארי
פרווה
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2:
מרכיבים:
- 2 בצלים פרוסים
- 1 שום פרוס
- ג'ינג'ר 1 קצוץ דק
- 2 גזרים חתוכים לרצועות
- 350 גרם נתחונים צמחוניים בטעם בקר
- רוטב קארי אדום (1 כפית משחת קארי אדום, 2 כפיות מייפל, 2 כפות חומץ אורז)
- 400 מ"ל חלב קוקוס
- כף כוסברה טרייה
- 2 פלפל אדום חתוך לרצועות
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת נקפיץ בצל, גזר, פלפלים, שום וג'ינג'ר עד ריכוך קל.
-
02.
מוסיפים את רוטב הקארי אדום, חלב קוקוס ואת הנתחונים.
-
03.
מבשלים 15 דקות על אש נמוכה.
טיימר מופעל
-
04.
מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים