קרפציו חציל מעושן עם גבינה בולגרית | השף הלבן

קרפציו חציל מעושן עם גבינה בולגרית

מנת חובה שחובבי החצילים חייבים להכיר! הארוחה בכמה דקות הכנה תהפוך לחגיגה יוונית אמיתית

מאת: שף מאיר אדוני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל6:

  • 3 חצילים
  • ¼ כוס סילאן
  • ½ כוס טחינה גולמית
  • 200 גרם בולגרית במרקם מעודן פיראוס
  • 3 כפות טימין
  • ¼ כוס פיסטוק קלוי קצוץ דק
  • 1 כף זרעי כוסברה כתושים קל
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כף מי ורדים
  • מלח + פלפל
  • לחם כוסמין

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים חצילים על להבת אש גלויה מכל צדדי החציל

  • 02.

    קולפים את הקליפה ומשאירים את בשר החציל הלבן בלבד ומשטחים על גביצלחת באמצעות כלי שטוח.

  • 03.

    מתבלים בכל היתר החומרים ובתאבון.

  • 04.

    מומלץ להגיש עם לחם כוסמין.

הכנת? כאן מדרגים
(3)