מתכון דג סלמון | השף הלבן

דג סלמון

מתכון פשוט של פילה סלמון שיסחוט מחמאות סביב השלחן

מאת: קורל כהן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג סלמון

המרכיבים ל 8 מנות:

  • פילה סלמון גדול שבצדו האחד עור
  • 2 כפות סוכר חום
  • כ- 20 גרם חמאה
  • כחצי כוס רוטב טריאקי מוכן

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    משתמשים בדג מופשר.

  • 03.

    מניחים נייר כסף בתבנית בהתאם לגודל הדג. מניחים על נייר הכסף את הדג כשהעור מופנה כלפי נייר הכסף והתבנית.

  • 04.

    מגביהים את שולי נייר הכסף מן הצדדים ויוצרים מעין סירה פתוחה בה הדג נמצא.

  • 05.

    יוצקים את רוטב הטריאקי על גבי הדג באופן אחיד.

  • 06.

    מגרדים חתיכות קטנות מן החמאה , ומפזרים על הדג באופן אחיד.

  • 07.

    מפזרים סוכר חום על הדג באופן אחיד.

  • 08.

    מכיניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, במשך20 דקות בדיוק במדף עליון . אפשר להגיש גם פושר או קר.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.