תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז
ארוחה נהדרת ללא גלוטן שמכינים בכמה דקות
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2-3:
- 4-5 נקניקיות מרגז טירת צבי
- 2 כוסות חומוס "סנפרוסט"
- 4 עגבניות חתוכות לקוביות
- בצל חתוך לקוביות
- 3 שיני שום פרוסות
- כף גדושה רסק עגבניות
- 2 כוסות מים
- כפית פפריקה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- פטרוזיליה קצוצה לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים במחבת את נקניקיות המרגז עד שהן צרובות לטעמכם ומעבירים לצלחת.
-
02.
באותה מחבת מחממים שמן ומטגנים את קוביות הבצל ואת השום עד להזהבה.
-
03.
מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים עד התרככות בערך כ10 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את גרגירי החומוס, רסק עגבניות, ואת המים והתיבול ומביאים לרתיחה
-
05.
מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט ועוטף את גרגירי החומוס
טיימר מופעל
-
06.
מחזירים את נקניקיות המרגז למחבת ומבשלים עוד 2-3 דקות ביחד. מתקנים תיבול אם צריך.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים