מתכון תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז | השף הלבן

תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז

ארוחה נהדרת ללא גלוטן שמכינים בכמה דקות

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז

המרכיבים ל 2-3:

  • 4-5 נקניקיות מרגז טירת צבי
  • 2 כוסות חומוס "סנפרוסט"
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • בצל חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • כף גדושה רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים
  • כפית פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים במחבת את נקניקיות המרגז עד שהן צרובות לטעמכם ומעבירים לצלחת.

  • 02.

    באותה מחבת מחממים שמן ומטגנים את קוביות הבצל ואת השום עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים עד התרככות בערך כ10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מוסיפים את גרגירי החומוס, רסק עגבניות, ואת המים והתיבול ומביאים לרתיחה

  • 05.

    מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט ועוטף את גרגירי החומוס

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    מחזירים את נקניקיות המרגז למחבת ומבשלים עוד 2-3 דקות ביחד. מתקנים תיבול אם צריך.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.