שיפודי צ'יפס ונקניקיות – ארוחת צהריים כיפית | השף הלבן

שיפודי צ'יפס ונקניקיות

הופכים את ארוחת הצהריים לפעילות עם הילדים בבית. מכינים צ'יפס בצורות, משחילים על שיפודים יחד עם הנקניקיות המאהובות וזוללים בהנאה

מאת: עורך השף הלבן
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שיפודי צ'יפס ונקניקיות
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 חבילת תפוחי אדמה גדולים
  • 1 חבילת נקניקיות טירת צבי (1.5 קילו)
  • 1/4-1/2 כוס שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת קולפן מקלפים את תפוחי האדמה. 

  • 02.

    פורסים את תפוחי האדמה לאורך לפרוסת בעובי של כ- 1/2 סנטימטר. 

  • 03.

    בעזרת קורצני עוגיות יוצרים צורות שאוהבים מתפוחי האדמה. 

  • 04.

    חוצים את הנקניקיות לשניים. 

  • 05.

    ממלאים מחבת רחבה בשמן כך שיגיע לגובה של כ – 1/2 סנטימטר. 

  • 06.

    מחממים את השמן עד שמתחילות להופיע בועות קטנות.

  • 07.

      בזהירות מטגנים את הצ'יפס ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.

  • 08.

    חוזרים על הפעולה עד שכל הצ'יפס מטוגן וממשיכים עם הנקניקיות. 

  • 09.

    מקררים מעט את הצ'יפס והנקניקיות, בזהירות משפדים אותם על שיפודים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.