רוסטביף כף בסילאן, תמרים ופיסטוקים ירוקים
טיפ השף: ניתן להמיר את נתח הכף בשייטל או צ'אך.
בשרי
סוג מתכון
מעל שעה
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
- 2 ק"ג נתח כף טרי "אדום אדום"
- מלח
- פלפל גרוס
- 2 ענפי טימין
- 4 כפות שמן זית
לציפוי:
- סילאן תמרים
- 250 גר' פיסטוק קלוף שלם טחון גס
הוראות הכנה:
-
01.
-
02.
משמנים את הנתח ומתבלים במלח ופלפל גרוס. צורבים את הנתח במחבת משני צידיו עד להשחמה, ממשיכים בצלייה כשעה בתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.
-
03.
לאחר הצלייה ממתינים מספר דקות, מורחים בעזרת מבשרת את הנתח בסילאן תמרים, מניחים את הפיסטוק הטחון בצלחת רחבה ומגלגלים את הנתח לכיסוי.
-
04.
פורסים ומגישים בלווית טנזניה או אגוזים בסילאןטיפ השף:ניתן להמיר את נתח הכף בשייטל או צ'אך.
הכנת? כאן מדרגים