רוטב פטריות לבשר – רוטב מצוין כתוספת לבשר | השף הלבן

רוטב פטריות לבשר

רוטב מצוין כתוספת לבשר

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב פטריות לבשר

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 סלסלות פטריות
  • מעט שמן
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 כף גדושה קמח
  • 11/2 ציר בקר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הפטריות, מוסיפים אבקת מרק וקמח ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים את הנוזל הקר עד לרתיחה תוך ערבוב עד להסמכה. 

  • 03.

    מתבלים במלח פלפל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(930)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.