מתכון קציצות בקר עם תירס וכוסברה | השף הלבן

קציצות בקר עם תירס וכוסברה

קציצות בקר עם תירס וכוסברה

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בקר עם תירס וכוסברה

המרכיבים ל 20:

  • ק”ג בשר בקר טחון
  • 1/2 קופסא תירס גרעינים מסוננת
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1/4 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פרורי לחם
לרוטב:
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות גדולה
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף אבקת מרק טעם עוף
  • 1/4 חבילה כוסברה קצוצה
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המרכיבים לקציצות ומניחים בצד

  • 02.

    בסיר יוצקים את העגבניות, המים ומוסיפים את אבקת המרק והכוסברה.

  • 03.

    מביאים לרתיחה ומוסיפים את הסוכר.

  • 04.

    בעזרת ידיים רטובות יוצרים את הקציצות ומכניסים לרוטב הרותח

  • 05.

    מבשלים כ- 30 דקות על אש נמוכה עד שהקציצות מוכנות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    מגישים עם אורז לבן.

הכנת? כאן מדרגים
(99)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.