מתכון עוף בקולה | השף הלבן

עוף בקולה

עוף בקולה טעים מאוד וקל להכנה

מאת: חסיה סגל
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף בקולה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 כרעי עוף
  • 3 תפוח אדמה או בטטה
  • 2 בצלים
  • 1 וחצי כוסות קולה
  • שמן
  • מלח פלפל
  • הרבה פפריקה מתוקה
  • כף אבקת מרק עוף
  • רבע כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מניחים את העופות בתבנית.

  • 03.

    חותכים את הבצלים והתפו"א לפרוסות מוסיפים את הקולה שמן והתבלינים מערבבים טוב מוסיפים את המים. מכסים

  • 04.

    שמים בתנור על חום 180 מעלות למשך שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(196)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.