ספרינג רול ירקות ונתחוני עוף | השף הלבן

ספרינג רול ירקות ונתחוני עוף

ספרינג רול ירקות ונתחוני עוף מנה צבעונית קלילה וכיפית. אפשר להכין מראש או להניח את חומרי הגלם במרכז השולחן כדי שכל סועד יכין לו רולים לפי טעמו.

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספרינג רול ירקות ונתחוני עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 2 גזר חתוך לגפרורים או לרצועות דקות בעזרת קולפן
  • 1/2 פלפל אדום פרוס דק
  • 1/2 פלפל צהוב פרוס דק
  • עלי בצל ירוק חתוכים לאורך 10 ס"מ
  • חופן שעועית ירוקה מבושלת
  • 1 חבילת נתחוני עוף קייג'ון או אחר לפי הטעם "טירת צבי"
  • 6 דפי אורז
  • 3 עלי חסה אמריקאית יפים
  • 1/2 כוס כרוב סגול פרוס לרצועות דקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים קערה גדולה מלאה מים. טובלים דף אורז בקערה לחצי דקה, מוציאים ומניחים על משטח העבודה. פורסים על דף האורז 1/2 עלה החסה ומניחים עליו ירקות ונתחוני עוף. סוגרים את השוליים מימין ומשמאל ומגלגלים באופן מהודק לגליל. חוצים את הרולים ומגישים עם רוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.