מתכון סטייק במרינדת ברביקיו | השף הלבן

סטייק במרינדת ברביקיו

סטייק במרינדת ברביקיו

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סטייק במרינדת ברביקיו

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי (250-300 גרם כל אחד)
רכיבים למרינדה:
  • 4 כפות גדושות קטשופ טבעי או חריף
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 שן שום גדולה כתושה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל רכיבי המרינדה לתערובת אחידה.

  • 02.

    טובלים את הסטייקים במרינדה משני הצדדים ומשרים למשך שעה אחת לפחות.

  • 03.

    לטיגון : מוזגים כ 2 כפות שמן למחבת חם (רצוי במחבת עם תחתית עבה) ומטגנים למידת ההכנה הרצויה בהתאם לטבלת הטיגון.

  • 04.

    לצלייה על האש : מניחים את הסטייק על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה הופכים את הסטייק מצד לצד מס' פעמים. חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.

  • 05.

    בוזקים מעט מלח גס מעל הסטייק מייד בתום הצלייה/הטיגון.

  • 06.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(86)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.