מתכון סטייק אנטריקוט מעושן בתנור | השף הלבן

סטייק אנטריקוט מעושן בתנור

סטייק אנטריקוט עסיסי בתנור בתוספת יין לבן וחומץ

מאת: מתכון גולש
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סטייק אנטריקוט מעושן בתנור

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1 ק"ג סטייק אנטריקוט משובח
  • 2 עלי טימין
  • 3-2 כפות חומץ
  • 1/2 4 כוסות של יין לבן
  • 1.5 בצל קצוץ (לא קוביות)
  • 6-3 שיני שום כתושות (לפי הטעם)
  • 4 כפיות כמון
  • שמן זית לפי הטעם
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכיםאת הסטייק לחלקים עבים ומשרים כל חלק עם יין לבן במשך כשלוש דקות. לאחר מכן מוסיפים את החומץ ומטגנים ביחד טיגון מהיר לצריבה בלבד.

  • 02.

    מוציאים מהמחבת את הבשר. מפלפלים, ממליחים, מוסיפים שמן זית ומתבלים לפי הטעם.

  • 03.

    מכניסים לתנור שחומם מראש כ-25 דקות. מוסיפים לצד הבשר את בצל ומעליו את השום ואופים עוד כ-50 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(115)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.