סטייק אנטריקוט מעושן בתנור
סטייק אנטריקוט עסיסי בתנור בתוספת יין לבן וחומץ
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 1 ק"ג סטייק אנטריקוט משובח
- 2 עלי טימין
- 3-2 כפות חומץ
- 1/2 4 כוסות של יין לבן
- 1.5 בצל קצוץ (לא קוביות)
- 6-3 שיני שום כתושות (לפי הטעם)
- 4 כפיות כמון
- שמן זית לפי הטעם
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
חותכיםאת הסטייק לחלקים עבים ומשרים כל חלק עם יין לבן במשך כשלוש דקות. לאחר מכן מוסיפים את החומץ ומטגנים ביחד טיגון מהיר לצריבה בלבד.
-
02.
מוציאים מהמחבת את הבשר. מפלפלים, ממליחים, מוסיפים שמן זית ומתבלים לפי הטעם.
-
03.
מכניסים לתנור שחומם מראש כ-25 דקות. מוסיפים לצד הבשר את בצל ומעליו את השום ואופים עוד כ-50 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים