מתכון סטייק אנטריקוט מעושן בתנור | השף הלבן

סטייק אנטריקוט מעושן בתנור

סטייק אנטריקוט עסיסי בתנור בתוספת יין לבן וחומץ

סטייק אנטריקוט מעושן בתנור מאת: מתכון גולש
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סטייק אנטריקוט מעושן בתנור

המרכיבים ל12 מנות:

  • 1 ק"ג סטייק אנטריקוט משובח
  • 2 עלי טימין
  • 3-2 כפות חומץ
  • 1/2 4 כוסות של יין לבן
  • 1.5 בצל קצוץ (לא קוביות)
  • 6-3 שיני שום כתושות (לפי הטעם)
  • 4 כפיות כמון
  • שמן זית לפי הטעם
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכיםאת הסטייק לחלקים עבים ומשרים כל חלק עם יין לבן במשך כשלוש דקות. לאחר מכן מוסיפים את החומץ ומטגנים ביחד טיגון מהיר לצריבה בלבד.

  • 02.

    מוציאים מהמחבת את הבשר. מפלפלים, ממליחים, מוסיפים שמן זית ומתבלים לפי הטעם.

  • 03.

    מכניסים לתנור שחומם מראש כ-25 דקות. מוסיפים לצד הבשר את בצל ומעליו את השום ואופים עוד כ-50 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(115)