סטייק אנטריקוט משודרג
סטייק אנטריקוט איכותי בטעם מעושן נפלא. מנה מרשימה המתאימה גם לאירוח
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- נייר אלומיניום
- 2 סטייקים אנטריקוט טרי (כ-300 ג' כל סטייק)
- צרור עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, מיורן)
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- קורט מלח גס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים גריל פחמים, מניחים את הבשר על הגריל וצולים 3 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים בצד למספר דקות.
-
03.
מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים.
-
04.
הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש. בוזקים פלפל שחור ומלח.
-
05.
מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר אלומיניום.
-
06.
צולים עד למידת ההכנה הרצויה - לפחות 6 דקות לסטייק אנטריקוט.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים