חזה עוף צלוי בטריאקי ורוזמרין | השף הלבן

מתכון לחזה עוף צלוי בטריאקי ורוזמרין

תופיע לכם על הצלחת מנת עוף בעלת מרקם רך, ולמרות שאין הרבה מרכיבי תיבול, טעמה עשיר בזכות רוטב הטריאקי והשום

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לחזה עוף צלוי בטריאקי ורוזמרין

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חזה עוף שלם בינוני
  • שום כתוש
  • 4 ענפי רוזמרין בינוניים, גזורים לשניים
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה של המתכון:

  • 02.

    מפרקים את חזה העוף וחותכים ל-4 מנות (צד ימין מופרד משמאל ללא שומן ועצמות וכל צד חצוי לאורכו בתוספת שתי חתיכות הפילה הקטנות. ניתן גם לבקש מהקצב לפרק את חזה העוף עבורכם)

  • 03.

    החזות המוכנים יהיו עבים במקצת.

  • 04.

    מחממים מחבת צלייה כבדה עם 2 כפות שמן קנולה ומעל מניחים את הרוזמרין.

  • 05.

    כשהמחבת מתחמם, מניחים את חזות העוף מעל הרוזמרין וצולים 3-4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 06.

    הופכים וצולים לעוד 3-4 דקות. מייד לאחר שהופכים מורחים מעט שום כתוש על פני חזות העוף.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 07.

    מורחים בנדיבות את שני צידי חזות העוף הצלוי בטריאקי.

  • 08.

    צולים כדקה מכל צד ומוציאים לצלחות הגשה בעיטור של ענף הרוזמרין מהמחבת.להרפתקנים שביניכם הנה עוד מתכון לחזה עוף מעניין

הכנת? כאן מדרגים
(146)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.