מתכון חזה עוף במייפל וסויה צרוב | השף הלבן

חזה עוף במייפל וסויה צרוב במחבת, מוגש על לביבה

ארוחת צהריים טעימה ומתוקה בעשרים דקות של עבודה – חזה עוף צרוב במחבת עם מייפל וסויה, מוגש על מצע לביבה טעימה ופריכה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חזה עוף במייפל וסויה צרוב במחבת, מוגש על לביבה

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 ק"ג חזה עוף פרוס לנתחים
  • 1/2 כוס מייפל
  • 1/4 כוס סויה
  • 3 כפות שמן זית
ללביבות
  • 1 ק"ג תפוח אדמה קלוף ומגורר בפומפיה דקה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל
  • מעט שמן לטיגון
  • 1/2 ק"ג ברוקולי חלוט במי מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • מעט מלח גס
  • 1 כפית שום כתוש

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את המייפל, הסויה והשמן ומשרים את נתחי חזה העוף ל 30 דקות

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    בקערה נוספת מערבבים את הברוקולי בשמן זית, שום ומלח גס, מעבירים לכלי חסין אש ואופים 10 דקות בחום 180 מעלות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    סוחטים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה

  • 04.

    מערבבים עם הביצים והקמח ומתבלים מחלקים ל 6 ומטגנים לביבות.

  • 05.

    מחממים מחבת וצורבים את ניתחי חזה העוף עד שהם מוכנים להגשה: מניחים לביבה של תפוח אדמה על צלחת מעליה מניחים מנתחי חזה העוף והברוקולי ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(230)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.