חזה עוף במייפל וסויה צרוב במחבת, מוגש על לביבה
ארוחת צהריים טעימה ומתוקה בעשרים דקות של עבודה – חזה עוף צרוב במחבת עם מייפל וסויה, מוגש על מצע לביבה טעימה ופריכה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 1 ק"ג חזה עוף פרוס לנתחים
- 1/2 כוס מייפל
- 1/4 כוס סויה
- 3 כפות שמן זית
ללביבות
- 1 ק"ג תפוח אדמה קלוף ומגורר בפומפיה דקה
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- מלח
- פלפל
- מעט שמן לטיגון
- 1/2 ק"ג ברוקולי חלוט במי מלח
- 4 כפות שמן זית
- מעט מלח גס
- 1 כפית שום כתוש
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים את המייפל, הסויה והשמן ומשרים את נתחי חזה העוף ל 30 דקות
טיימר מופעל
-
02.
בקערה נוספת מערבבים את הברוקולי בשמן זית, שום ומלח גס, מעבירים לכלי חסין אש ואופים 10 דקות בחום 180 מעלות
טיימר מופעל
-
03.
סוחטים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה
-
04.
מערבבים עם הביצים והקמח ומתבלים מחלקים ל 6 ומטגנים לביבות.
-
05.
מחממים מחבת וצורבים את ניתחי חזה העוף עד שהם מוכנים להגשה: מניחים לביבה של תפוח אדמה על צלחת מעליה מניחים מנתחי חזה העוף והברוקולי ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים