סלט קינואה כרובית ברוקולי וגזר
סלט שהוא ארוחה שלמה עם קינואה ולקט נורמנדי שמורכב מברוקולי' כרובית וגזר. הלימון מוסיף לסלט רעננות שעושה כיף בפה.
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל5-6:
- 1 חבילה לקט נורמנדי מוקפא של סנפרוסט (800 גרם)
- 500 גרם קינואה
- 1/2 4 כוסות מים
- 1 בצל סגול גדול, חתוך לרצועות
- 2 שיני שום, קצוצות
- 100 גרם גרעיני חמניה, קלויים
- 1 לימון, חתוך לקוביות
- 1/2 חבילה כוסברה, קצוצה
- 1/3 כוס רוטב סויה של אוליביה
- 5 כפות שמן זית
- 2 כפות סילאן
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את הקינואה למסננת ושוטפים תחת מי ברז, מרתיחים
-
02.
5 כוסות מים בסיר ומבשלים את הקינואה כ- 18 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מבשלים את הלקט לפי ההוראות שעל גבי האריזה, מסננים ומקררים.
-
04.
מעבירים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים