סלט פלפלים קלויים וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט פלפלים קלויים וגבינה צפתית

השילוב של מתיקות הפלפלים הקלויים עם רעננות הגבינה הצפתית הוא נהדר – וזהו סלט שאפשר להגיש כשהפלפלים חמים, פושרים או קרים.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פלפלים קלויים וגבינה צפתית

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 3 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל כתום
  • 1 פלפל ירוק
  • 2 כפות שמן מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס גס
  • 180 גרם גבינה צפתית פיראוס, חתוכה לקוביות קטנות

הוראות הכנה:

  • 01.

    סה"כ

  • 02.

    5 נקודות שומרי משקל, כל מנה 3-4 נקודות |4 מנות- 138 קלוריות למנה, 3 מנות- 184 קלוריות למנה

  • 03.

    מחממים תנור ל-210 מעלות ומרפדים תבנית תנור שטוחה בשני ניירות אפייה.

  • 04.

    שוטפים פלפלים, חוצים, מנקים מזרעים ופורסים כל מחצית לפרוסות ברוחב 1-

  • 05.

    5 ס"מ. מפזרים בתבנית, מזלפים 3 כפות שמן זית בזרזיף דק ובוזקים מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס גס. כשהתנור חם מכניסים את התבנית למרכזו וקולים את הפלפלים במשך 18 דקות. מערבבים וקולים עוד 8-10 דקות או עד להופעת סימני צריבה יפים. מוציאים ומעבירים לקערת הגשה.

    טיימר מופעל
    00:18:00
  • 06.

    מוסיפים קוביות גבינה צפתית, מערבבים בעדינות ומגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.