סלט פלפלים צהובים, בצל סגול, בזיליקום וגבינת פטה עזים | השף הלבן

סלט פלפלים צהובים, בצל סגול, בזיליקום וגבינת פטה עזים

סלט קליל להכנה שהוא חגיגה טעימה!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פלפלים צהובים, בצל סגול, בזיליקום וגבינת פטה עזים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • 125 גרם גבינת פטה עזים של פיראוס, מפוררת
  • עלים מ-4 גבעולי בזיליקום
  • 4 פלפלים צהובים ו/או כתומים מתוקים, פרוסים לטבעות דקות
  • 1 בצל סגול, פרוס לטבעות דקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מניחים את טבעות הפלפלים והבצל יחד עם חומץ בן יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    לפני ההגשה, מוסיפים את שמן הזית, גבינת הפטה ועלי הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.